Kapcsolatfelvétel

Töltse ki egyszerű online kapcsolatfelvételi űrlapunkat és üzenjen nekünk. Ha szeretne inkább email-t küldeni, írjon nekünk levelet az info@fozelekfalo.hu címre.
Név
E-mail cím
Telefonszám
Üzenet
Biztonsági kód
Küldés
Bemutatkozás

A FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) története, jelene – Bársony Ferenc

 

A FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) ötletét, megalapítója és tulajdonosa, Bársony Ferenc 1997-ben valósította meg a „Pesti Broadway” közepén a Nagymezõ utcában. Bársony Ferenc, a Fõzelékfaló Ételbár tulajdonosa

Ebbõl a kedves, kis családias étkezdébõl fejlõdött tovább az évek folyamán és nõtte ki magát ez a merész vállalkozás, hiszen jelenleg a Fõzelékfaló Zrt. üzemeltetése alatt, Budapesten, már négy helyszínen van jelen a magyarországi gyorséttermek palettáján.       A 4 helyszínbõl 3 a legnagyobb Bevásárlóközpontokban van, azaz az Árkád Bevásárlóközpontban, az Aréna Plázában, és az Eurocenter Bevásárlóközpontban, valamint természetesen a Nagymezõ utcában, a kiindulási ponton.

Ezeken a helyszíneken összesen 7 étteremmel lát vendégül naponta több ezer visszatérõ vendéget a Fõzelékfaló Zrt.

A 7 étterem között négy Ételbár, egy A’ la Carte étterem, - a CUCINA DI FRANCESCO - mely kifejezetten olasz étterem, olasz alapanyagokkal és íz világgal. Van egy olasz gyorsétterem, a CUCINA DI FRANCESCO PIZZA PASTA, mely szintén minden „ízében” olasz, és végül, de nem utolsó sorban egy igazi Mediterrán étterem, a KOSZTOLSZ CASA MEDITERRANEO, mely ötvözi a mediterrán konyha gyöngyszemeit, a gyrostól, a lasagne - t át, a sült bárányig. Napjainkban a FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) védett neve alatt, a cégtulajdonos olyan konyhai szakemberekkel állítja össze az ételbárok és az éttermek napi kínálatát, - a folyamatosan kapható 13 féle fõzelék mellett - akik egyaránt jártasak, mind a tradicionális magyar konyha, mind a nemzetközi konyhák ízeiben is, így varázsolva elénk az igazi, házias magyaros konyhát a többi méltán kedvelt, de nem magyaros ételünkkel együtt, akár az olasz éttermünkben, akár a mediterránban.

A FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R)-ra oly jellemzõ egyedi íz világú fõzelékek receptjei titkosak és védettek. Teljesen saját, családi receptek, melyeket Bársony Ferenc, cégtulajdonos nagymamája által készített fõzelékek. Az általa továbbadott házias ötletek, tapasztalok alapján lettek felfejlesztve a mai, nagyobb mennyiségû, vendéglátásra alkalmas formájukban a fõzelékek. Az egy kézben lévõ, teljesen magyar érdekeltségû vállalkozás, a több éves, sikeres vendéglátói tapasztalat alapján, 2003-ban indította el FRANCHISE rendszerû gyorsétterem hálózatát Budapesten. Jelenleg 4 helyen, a Ferencziek terén, a Bartók Béla úton, az AlleeBevásárlóközpontban és a KÖKI Terminál Üzletközpontban üzemel franchise FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R). 

Hitvallásunk, - hogy  mindennap  olyan ételeket kell készíteni, amelyek  elnyerik a hozzánk betérõ, vagy éppen visszatérõ vendégeink tetszését, amelyek megszokottak vagy esetleg az újdonság erejével hatnak és ezért mindennap felkeresnek egy FÕZELÉKFALÓ ÉTELBÁ(R) – t akár ebédre, akár vacsorára, akár moziba menet, akár moziból jövet, akár egyedül, akár családdal, akár fiatalon, akár idõsebb korban, akár CSAK ÚGY......

Az idén 17. éve, hogy elsõ éttermünket megnyitottuk és az, azóta is tartó töretlen sikerünket, - amit a Vendégeinknek köszönhetünk - igyekszünk továbbra is megtartani és dolgozni érte nap, mint nap.